Zoek en BOEK

Boeken

Rustig bungalowpark

Een vakantiewoning in bungalowpark Jonckershof is de ideale uitvalsbasis voor uw kustvakantie. Onze accommodaties hebben een optimale ligging voor al uw kustactiviteiten. Op slechts 300 meter afstand van het strand bent u snel op weg naar een leuke strandwandeling.

Wij helpen u graag met het vinden van uw perfecte bungalow

Zoek en boek uw bungalow

Bungalowpark omgeven door rust en groen aan de Belgische kust

Vakantie betekent volledig tot rust komen. Daarom hebben wij beslist om ons vakantiepark in Westende volledig verkeersvrij te maken, zodat u zonder zorgen of lawaai in onze vakantiewoningen kan verblijven. Dit is ook erg leuk voor kinderen en veiliger voor uw hond, die bij ons ook zeer welkom is. Zij kunnen overal spelen zonder te moeten letten op verkeer. Ons bungalowpark garandeert u ook uw privacy doordat de vakantiehuizen over heel het domein verspreid zijn. Ondanks de rust en het groen in ons park, bent u ook snel in het centrum van Westende-Bad.

Bungalowpark aan de Belgische kust

De Belgische kust heeft veel te bieden aan bezoekers. Een bungalow huren met Westende als basis is dan ook perfect. Alle parels van West-Vlaanderen, zoals Ieper en Veurne, zijn makkelijk bereikbaar en ook in de nabije omgeving zijn veel actieve en meer ontspannen activiteiten te vinden. Wij hebben voor u handig alle leuke uitstapjes en restaurants in de omgeving opgesomd. Zo kan u aan de Belgische kust gaan wandelen en lekker uitwaaien, genieten van een culinair menu in restaurant Marquize en daarna nagenieten in uw accommodatie in ons rustige bungalowpark.

Boek snel uw volgende deugddoende vakantie

Heeft u nood aan een rustgevende vakantie? Boek dan een woning voor uw gezelschap tot acht personen in ons bungalowpark in Westende, aan de prachtige Belgische kust. Wij helpen u graag met het boeken van uw accommodatie! Stuur bij vragen een e-mail naar reservatie@jonckershof.be of bel ons op 059/30 18 73.

Honden welkom
Groene omgeving bij strand
Verkeersvrij domein

bungalowpark