Zoek en BOEK

Boeken

Bungalows te huur

De bungalows van Jonckershof staan doorheen het hele jaar te huur. U kan dus elke dag genieten van een welverdiende vakantie aan zee! In ons bungalowpark kan u een bungalow huren in de buurt van Middelkerke, op een steenworp van de zee. Op enkele minuten van onze bungalows te huur staat u uit te waaien op het strand van Westende!

Wij helpen u graag met het vinden van uw perfecte bungalow

Zoek en boek uw bungalow

Bungalows te huur aan de Belgische kust

Een bungalow aan zee huren in Westende, nabij Middelkerke, bij Jonckershof kan voor groepen van twee tot 8 personen. Voor grotere groepen, kan u meerdere bungalows die dicht bij elkaar staan huren. Dankzij ons verkeersvrij domein is de geluidsoverlast beperkt en is de omgeving heel veilig voor spelende kinderen. Ook uw honden zijn welkom in ons bungalowpark en op de stranden in de buurt! Als u verblijft in een bungalow in ons bungalowpark aan zee laadt u uw batterijen helemaal op. Een bungalow huren in ons vakantiepark wordt zeker een mooie herinnering voor u en uw familie. Ons vakantiepark heeft tientallen bungalows te huur staan waar u optimaal kan genieten van de gezonde zeelucht.

Veel activiteiten rond uw bungalow aan zee

Ons bungalowpark zet in op een aangename vakantie voor families met en zonder kinderen. In de omgeving van de bungalows die u kan huren, zijn veel activiteiten voor jong en oud. Vanuit uw bungalow in Westende, nabij Middelkerke, staat u dus snel op het strand om een zandkasteel te maken met uw (klein)kinderen. In het bungalowpark zelf vindt u dan weer groene perken, speelpleinen en speeltuintjes voor de kinderen. In Westende en Middelkerke vindt u verschillende restaurants waar u heerlijk kan eten voor u de dag afsluit met een koffietje op het terras van uw bungalow. Onze medewerkers hebben al jaren ervaring met toerisme aan zee en kennen de regio als hun broekzak. Ze geven u dan ook graag tips in verband met activiteiten in de buurt! Een bungalow huren in Middelkerke aan zee staat garant voor een vakantie vol plezier.

Boek snel uw vakantie in een van onze bungalows die te huur staan

Eén of meer van onze bungalows huren voor uw gezelschap kan heel makkelijk via onze website. Bij vragen kan u ook het contactformulier invullen of ons bellen op 059/30 18 73. Onze bungalows staan heel het jaar te huur om u in elk seizoen een onvergetelijke pauze van de dagelijkse sleur aan te bieden. Hopelijk zien we u snel tot rust komen in een bungalow in ons park nabij Middelkerke!

Honden welkom
Groene omgeving bij strand
Verkeersvrij domein

bungalowpark