Zoek en BOEK

Boeken

We gaan terug open!

Na meer dan 2 maand vol ongeduld wachten is het verlossende woord eindelijk gevallen. Afgelopen woensdag werd in de veligheidsraad beslist dat wij vanaf 8 juni opnieuw onze vakantiewoningen mogen verhuren. Onze buitenlandse gasten zijn vanaf 15 juni terug welkom.

Hoe zorgen wij voor een veilig verblijf?

Vanuit de sector hebben wij een draaiboek gekregen om u een veilig verblijf te garanderen. Een hele lijst voorzorgsmaatregelen bij de schoonmaak van de woningen maar ook bij de ontvangst in onze receptie en interventies ter plaatse. We voorzien ook in iedere woning richtlijnen en ontsmettingsmiddel om de woning ook tijdens uw verblijf ten allen tijde veilig te houden. 

Lees meer

Kunnen we straks op restaurant?

Samen met de vakantieverhuur is er ook groen licht voor de horeca. U bent dus niet langer op uw eigen kookkunsten aangewezen om te genieten van uw vakantie.

Heb ik een strandpas nodig?

Het is de afgelopen maand regelmatig aan bod gekomen in de media : Is er plaats genoeg aan het strand of zullen we een plaatsje moeten reserveren? 

De ene kustgemeente is de andere niet. Oostende en Blankenberge hebben beide een treinstation. Hier komen heel wat dagjestoeristen aan, waardoor deze stranden sneller "overbevolkt" zullen geraken.

Middelkerke telt een 8 km lang zandstrand met 16 bewaakte zones en 6 EHBO-posten. Volgens metingen is er plaats voor 60.000 mensen per dag. Een plaatsje aan het strand reserveren is hier niet aan de orde.