Zoek en BOEK

Boeken

Voel u thuis in het Jonckershof

Met heel veel plezier ontvangen wij u voor een vakantie aan zee op ons mooie domein. We hebben veel aandacht besteed aan de inrichting en de mooie tuin van ons vakantiedomein. We willen graag dat u zich gelijk thuis voelt en na uw verblijf met een heerlijk onstpannen gevoel weer naar huis gaat.

De fraaie vakantiewoningen liggen verspreid over het park en bieden allemaal voldoende privacy zodat u, in alle rust, op adem kunt komen! Ons domein is verkeersvrij waardoor het heerlijk rustig is en natuurlijk ideaal voor kinderen. Zij kunnen fijn hun gang gaan en hebben daardoor alle vrijheid om te spelen. Verspreid over het park zijn er een aantal speelpleintjes voor ze. 

Vlak aan de kust en het centrum van Westende-Bad

De unieke ligging van het park op slechts 300 meter van het strand en het centrum van Westende-Bad maakt het geliefd bij al onze gasten. Er is zoveel leuks te doen in de omgeving en de zee zorgt bij iedereen voor het juiste vakantiegevoel. Bij omgeving vindt u de leukste tips voor de omgeving op een rij!

Wij wensen u heel veel plezier met het uitzoeken van uw vakantie en mochten u nog vragen of advies nodig hebben dan helpen we u graag!

We kijken uit naar uw komst!