Zoek en BOEK

Boeken

UITERAARD IS UW HOND BIJ ONS WELKOM TIJDENS UW VAKANTIEVERBLIJF

 De Belgische Kust is uitermate geschikt voor een wandeling in de duinen of op het strand met uw hond. Ver weg van alle drukte biedt Jonckershof in elk seizoen van het jaar mooie wandeltochten met uw huisdier in de Polders of het hinterland rond Middelkerke en Westende.

Enkele veelgestelde vragen over honden in Middelkerke en Westende

Mag ik met mijn hond op het strand?

In de periode tussen 16 september en 14 juni mag je met de hond op het strand rondlopen. De hond dient daarvoor wel aan de leiband te lopen. Eventuele uitwerpselen van hond, dienen door de begeleider opgeruimd te worden.

In het hoogseizoen zijn honden op het strand toegestaan in 3 specifieke zones/hondenstranden:

Op de strook van de bewaakte zone ter hoogte van de Louis Logierlaan, vanaf het strandhoofd ten westen van het sportstrand. Honden dienen aan een leiband van maximum 10 meter gehouden worden.

Op de strook vanaf het strandhoofd ten oosten van de bewaakte zone 'Carlton' (ter hoogte van het verlengde van de Sluisvaartstraat) en verder in oostelijke richting tot de gemeentegrens met Oostende. De honden mogen er vrij rondlopen.
Op de strook vanaf het strandhoofd ten westen van de bewaakte zone 'Cristal Palace' (ter hoogte van de Idyllelaan) en verder in westelijke richting tot de grens met Stad Nieuwpoort. Honden dienen aan de leiband van maximum 10 meter gehouden te worden.

 Mag ik met mijn hond in het park?

 Ja, dat mag mits begeleiding aan de leiband en een hondenpoepzakje.

 Uniek in Middelkerke en Westende: hondentoiletten

 In Middelkerke en Westende zijn er hondentoiletten (hondenpoepbuizen) voorzien die dagelijks gereinigd en ontsmet worden. Dit is een uniek proefproject. Vraag er meer over aan onze receptie.

 Download hier een handige checklist voor een perfecte honden vakantie.

 Wat kost een hondenverblijf in het Jonckershof?

 In de meeste van onze vakantiewoningen/vakantiehuisjes (tot 8 personen) kunnen we uw huisdier huisvesten voor 4,00 euro/nacht/huisdier.

Hondenstranden