Zoek en BOEK

Boeken

Vakantiehuis voor 8 personen in Westende

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor 8 personen voor uw vakantie in Westende? Dan vindt u bij Jonckershof zeker een accommodatie naar uw wensen! Een familie-uitstap of uitje met vrienden plannen, wordt zo alvast iets minder moeilijk. Het enige wat nog geprikt moet worden, is de datum.

Wij helpen u graag met het vinden van uw perfecte bungalow

Zoek en boek uw bungalow

Gezellig vakantiehuis voor 8 personen in Westende

In ons bungalowpark aan de Belgische kust komt u helemaal tot rust  dankzij de groene omgeving en het verkeersvrije domein. Een vakantiehuis voor 8 personen vinden, is niet altijd makkelijk. Maar in ons vakantiepark in Westende vindt u een comfortabele vakantiewoning met genoeg plaats voor uw groep van 8 personen. Om een vakantiehuisje aan zee te huren, bent u bij ons aan het juiste adres. Een extra pluspunt is dat uw honden ook welkom zijn in Westende, zowel op het strand als in sommige van onze vakantiehuizen.

Leg snel uw vakantie in Westende vast

Om uw vakantiehuis voor 8 personen vast te leggen in het bungalowpark Jonckershof in Westende, kan u via de website boeken. U kan ons ook rechtstreeks contacteren door te bellen naar 059/30 18 73 of een e-mail te sturen naar reservatie@jonckershof.be. Vul bij vragen gerust ons contactformulier invullen. We verwelkomen u graag snel in ons gezellige vakantiepark!

Honden welkom
Groene omgeving bij strand
Verkeersvrij domein

bungalowpark