Zoek en BOEK

Boeken

Vakantiehuis aan de Belgische kust met de hond

Bij Jonckershof in Westende kan u een vakantiehuis huren aan de Belgische kust waar u samen met uw gezin en hond kan genieten van de zeelucht. In een deel van onze accommodaties zijn huisdieren meer dan welkom! Een huisje in de buurt van Middelkerke om te huren voor een vakantie met de hond was nog nooit zo snel gevonden. Extra troef: aan de Belgische kust zijn bepaalde regio’s waar honden op het strand worden toegelaten, onder andere in Westende en Middelkerke.

Wij helpen u graag met het vinden van uw perfecte bungalow

Zoek en boek uw bungalow

Genieten in een vakantiehuis aan de Belgische kust met uw hond

Op reis gaan en uw hond moeten achterlaten, is geen goede start van uw vakantie. Daarom bieden wij in ons bungalowpark aan de Belgische kust ook verschillende bungalows aan waar honden zijn toegelaten. Of u nu met twee komt of met een groep van 8 personen, u kan bij ons steeds een huisje huren en samen met de hond genieten van de omgeving van Middelkerke. U vindt bij ons steeds de perfecte bungalow aan zee om te huren voor uw gezelschap! Bij Jonckershof in Middelkerke een huisje huren om samen met de hond uit te waaien, staat gelijk aan een geslaagde vakantie. We vragen u wel om rekening te houden met enkele regels in verband met de aanwezigheid van honden aan de Belgische kust en in uw vakantiehuis.

Activiteiten aan de Belgische kust waar honden toegelaten zijn

Een huisje huren in de buurt van hondvriendelijk Middelkerke waar u kan vertoeven met de hond heeft natuurlijk weinig nut als uw hond heel de dag binnen moet blijven. Met een vakantiehuis in Jonckershof kan u de Belgische kust ontdekken met uw hond. Rond ons vakantiepark in Westende zijn namelijk veel wandelingen in de duinen en het hinterland uitgestippeld. Langs de hele Belgische kust vindt u ook plekken op het strand zelf waar honden toegelaten zijn en ze zich mogen uitleven in het water en het zand. Vraag gerust meer informatie aan onze medewerkers!

Boek uw strandvakantie en geniet met uw hond

Een huisje huren nabij Middelkerke betekent een fijne vakantie voor uw gezin én uw hond. Onze groene omgeving en de nabijheid van het strand en stad zorgen voor een gevarieerd aanbod van activiteiten. Voor een leuk vakantiehuis aan de Belgische kust waar u terecht kan met uw hond bent u bij Jonckershof op de juiste plek! Neem contact met ons op via ons contactformulier, bel naar 059/30 18 73 of stuur een e-mail naar reservatie@jonckershof.be om uw vakantiehuisje te boeken.

Honden welkom
Groene omgeving bij strand
Verkeersvrij domein

bungalowpark