Zoek en BOEK

Boeken

Vakantiehuisje aan zee huren

Bent u op zoek naar een vakantiehuisje aan zee om te huren voor uw volgende vakantie? Gelegen in een rustige, groene omgeving, kan u bij ons een huisje aan zee huren om helemaal tot rust te komen in de gezonde zeelucht. Kies één van onze comfortabele vakantiehuizen in Westende, nabij Middelkerke, en geniet ten volle van uw vakantie. Een vakantiehuisje huren aan de kust was nog nooit zo rustgevend.

Wij helpen u graag met het vinden van uw perfecte bungalow

Zoek en boek uw bungalow

Gezellig vakantiehuisje aan zee huren met het gezin

In ons bungalowpark in Westende, nabij Middelkerke, staat tot rust komen in één van onze vakantiehuizen centraal. Een huisje aan de kust huren voor uw volgende vakantie is altijd een goed idee. Op slechts 300 meter wandelen van uw vakantiehuisje staat u aan de zee, een huisje zo dicht bij de kust kan u nergens anders huren! Een gezellig huisje aan zee huren in ons bungalowpark is rustgevend maar zeker geen saaie boel. In en rond Westende vindt u namelijk een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Elk gezinslid vindt gegarandeerd iets dat hem leuk lijkt te doen! Vakantiehuizen in Middelkerke zijn daardoor een gegeerde vorm van reizen.

Vakantiehuizen in Middelkerke voor elke groep

Een huisje huren in ons vakantiepark aan de kust kan voor groepen van verschillende groottes. U kan al een vakantiehuisje huren voor twee personen, maar ook met een gezelschap van acht personen kan u terecht bij ons aan zee. Een huisje huren aan de kust met uw hond is ook mogelijk bij ons. In een deel van onze comfortabele vakantiehuizen in Westende is uw hond ook welkom. Bovendien mag u met uw hond gaan wandelen op het hondenstrand van Westende en Middelkerke.

Boek snel één van onze vakantiehuizen in Middelkerke

Een vakantiehuisje aan zee huren bij Jonckershof staat dus gelijk aan een rustgevende vakantie vol leuke activiteiten in de omgeving. Om een huisje aan zee te huren bij ons, stuurt u een e-mail  naar reservatie@jonckershof.be of belt u naar 059/30 18 73. Via ons contactformulier bereikt u ons ook snel en gemakkelijk. Uw volgende vakantie aan de kust wordt gegarandeerd een succes wanneer u kiest om een huisje te huren bij Jonckershof!

Honden welkom
Groene omgeving bij strand
Verkeersvrij domein

bungalowpark